Over ons

Super deals bereikbaar zonder zorgen!
Online Prijzenstunter koopt grote partijen tegen de laagst mogelijke kosten in. Dit voordeel stellen we beschikbaar aan onze klanten. Hierdoor kan iedereen profiteren van prijzen die normaal alleen beschikbaar zijn groothandels. Met een zeer wisselend assortiment is het wel de moeite om onze site in de gaten te houden voor de nieuwste artikelen. Abonneren op onze nieuwsbrief is daarom een aanrader als u geen kans wilt missen op uw favoriete artikel tegen een ongelofelijke prijs.

Hoe kan dit?
We hebben een zeer alert inkoopteam met de juiste connecties. Hierdoor krijgen we mooie partijen aangeboden, waarvan we alleen de meest aantrekkelijke aanbiedingen uitkiezen. Zo profiteert u van deze uitzonderlijke deals!

Bezorgkosten?
Bij ons bedragen de verzendkosten €6,95.

Voor wie?
Sommige partijen knippen we op in behapbare partijen voor handelaren en consumenten die groot willen inkopen. Andere (delen van) partijen maken we klein zodat de consument of gespecialiseerde handelaar ook één of enkele stuks kan kopen tegen extreem lage prijzen.

Zonder zorgen!
30 Dagen bedenktijd! Neem rustig de tijd voor je beslissing, want je hebt gewoon 30 dagen bedenktijd. Er kan natuurlijk af en toe iets fout gaan. Mocht dit u als klant overkomen, dan beloven wij het probleem naar uw volle tevredenheid op te lossen.

Tevreden klanten voorop!
We vinden het belangrijk dat onze klant blij zijn met de producten die ze bij ons kopen en vooral omdat ze het ook nog eens tegen een ongelofelijk lage prijs hebben kunnen kopen. Hier krijg je gewoon de beste deal. Is er iets wat u graag wilt kopen maar we hebben het niet te koop staan laat het ons weten. Wie weet kunnen we een partij voor u kopen waar het door u gewenste artikel bij zit.

89% Positieve feedback van eerdere klanten

Veilig betalen met meerdere betaalmethodes

Tot wel

30 dagen bedenktijd